آموزش فیلتر در وردپرس و استفاده از Filter Hook

ساخت وبلاگ
<a href='/last-search/?q=آموزش'>آموزش</a> کار با <a href='/last-search/?q=فیلتر'>فیلتر</a> در <a href='/last-search/?q=وردپرس'>وردپرس</a>

به کمک فیلتر هوک یا فیلتر در وردپرس می‌توانیم بعضی از متغیرها و مقادیر را دستکاری کنیم. به این صورت می‌توانیم تغییرات مورد نظرمان را بدون دستکاری در هسته وردپرس یا افزونه‌ها اعمال کنیم. در این آموزش یاد می‌گیریم فیلترها چطور عمل می‌کنند و چطور می‌توانیم از آن‌ها استفاده کرده یا در کدهای خودمان به کار ببریم.

یک مثال ساده از کاربرد filter در وردپرس تغییر اندازهٔ خلاصه (excerpt) نوشته‌هاست. به‌طور پیشفرض هنگام نمایش خلاصه‌ای از یک نوشته (در صفحه بایگانی) وردپرس سعی می‌کند حداکثر ۵۵ کلمهٔ ابتدایی آن را نمایش دهد. اگر ما بخواهیم این عدد را تغییر دهیم، دو راه‌حل کلی داریم:

  1. مستقیماً درون هسته وردپرس دست ببریم و این مقدار را تغییر دهیم. که کارِ اشتباهی است؛ چون علاوه بر مشکلاتی که ممکن است ایجاد کند، وقتی به روزرسانی وردپرس را انجام دهیم، این تغییرات از بین می‌روند!
  2. با filterهای وردپرس این مقدار را تغییر دهیم.

وقتی وردپرس بخواهد خلاصهٔ یک نوشته را نمایش دهد، ابتدا تمام فیلتر هوک‌هایی (قلاب‌هایی) که به متغیر مربوطه (در این مثال: except_length) متصل هستند را اجرا می‌کند. سپس نتیجه نهایی را به کار می‌برد. این نتیجه می‌تواند همان عدد پیشفرض باشد یا تغییراتی روی آن صورت گرفته باشد.

فهرست محتوای آموزش

فیلتر در وردپرس

فیلترها نوعی هوک در وردپرس هستند. hook (قلاب یا چنگک) مجموعه‌ای از رویدادها یا محل‌هایی هستند که توسعه‌دهنده‌های وردپرس می‌توانند عملیات‌هایی روی آن‌ها سوار کنند. اگر با این مفهوم آشنایی ندارید، آموزش هوک در وردپرس و انواع آن برایتان مفید خواهد بود.

در آموزش هوک‌ها گفتم فرض کنید که یک طناب داریم و برنامه‌نویس‌ها قرار هست قلاب‌هایی (hook) به آن آویزان کنند. وقتی می‌خواهیم اتفاقی بیوفتد، آن طناب را می‌کشیم تا قلاب‌های متصل به آن هم کشیده شود.

مشابه همین مثال، تابعی به نام apply_filters() داریم که شبیه به طناب عمل می‌کند. به کد زیر توجه کنید:

<?php
$length = 55;
$length = apply_filters('excerpt_length', $length);

نام طناب ما excerpt_length است. در آرگومان‌های بعدی (دوم به بعد) مقادیری را مشخص می‌کنیم که می‌خواهیم به توابعی که باید اجرا شوند (فیلترها) پاس داده شوند. این فیلترها همان قلاب‌هایی هست که این طناب وصل می‌شوند.

در ادامه ابتدا یک فیلتر جدید در وردپرس ایجاد می‌کنیم تا روی این طناب سوار شود. سپس در بخش انتهایی، خودمان یک فیلتر اختصاصی تعریف می‌کنیم.

اگر تا به حال با filter وردپرس سر و کار نداشته‌اید، ممکن است تا به اینجای آموزش کمی گیج شده باشید! این اتفاق کاملاً عادی است! سون لرن • آموزش...

ما را در سایت سون لرن • آموزش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار 7learn بازدید : 92 تاريخ : يکشنبه 28 خرداد 1402 ساعت: 16:02

خبرنامه