کارشناسی منزل برای تمکین، هزینه و شرایط منزل برای تمکین زن

ساخت وبلاگ

کارشناسی منزل'>منزل برای'>برای تمکین

گروه وکلای یعقوبی، معنای لغوی تمکین به معنای فرمانبرداری و اطاعت می‌باشد. همچنین در قانون، تمکین زن به معنای اطاعت و فرمانبرداری زوجه از زوج می‌باشد. همچنین در قانون آمده است که در زندگی زناشویی ریاست زندگی بر عهده مرد است لذا زن باید در زندگی مشترک از مرد تمکین کند. در صورتی که زن از شوهر تمکین نکند و زندگی مشترک را ترک کند مرد می‌تواند نسبت به طرح دعوی الزام به تمکین اقدام نماید در این نوشته به مراحل طرح دعوی الزام به تمکین و نحوه کارشناسی منزل برای تمکین می‌پردازیم.

مشخصات تماس گروه وکلای یعقوبی

آدرس: تهران ،فلکه دوم صادقیه،مجتمع طلا،طبقه ۵ ، واحد ۴

  • تلفن: ۰۲۱۴۴۹۷۴۳۶۱
  • ایمیل: [email protected]
  • ساعات / روز کاری: شنبه تا پنج شنبه از ۹ صبح تا ۸ شب
لوازم خانگی بانه
ipserviceisfahan

الزام به تمکین چیست؟

یکی از دعاوی که به طور معمول در دادگاه‌ها مطرح می‌گردد بحث الزام به تمکین از سوی زوج می‌باشد.

این موضوع از سوی زوج زمانی مطرح می‌گردد که زوجه از انجام وظایف زناشویی در زندگی مشترک امتناع کند. البته در این راستا ممکن است زوجه دلایل موجهی برای امتناع از وظایفش داشته باشد که می‌تواند مجموعه دلایل را به دادگاه ارائه نماید. بنابراین اگر دادگاه این دلایل را موجه بداند منجر به رد حکم الزام به تمکین زوج شود.

مدارک مورد نیازبرای طرح دعوی الزام به تمکین

  1. ۱-اصل سند نکاح یا رونوشت آن
  2.  ۲- شناسنامه
  3.  ۴- کارت ملی
  4.  ۵- ثبت نام در سامانه ثنا

در دادگاه تمکین چه می‌گذرد؟

برای رسیدگی به دعوای الزام به تمکین در ابتدای کار باید افراد با دادن وکالت به وکیل پایه یک دادگستری و یا با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست خود را مبنی بر الزام به تمکین زوجه مطرح نمایند.

پس از ثبت دادخواست الزام به تمکین پرونده جهت رسیدگی به دادگاه خانواده ارجاع می‌شود دادگاه در اولین جلسه رسیدگی به اظهارات طرفین گوش فرا می‌دهد و بعد از شنیدن اظهاراتشان چنانچه حکم دادگاه بر تمکین زوجه باشد نسبت به صدور حکم به الزام به تمکین اقدام می‌نماید.

وکیل یعقوبی
banilon.com
elecraservice
لوازم خانگی بانه
ipserviceisfahan
tvcity.shop
banehentekhab.com
topfroosh
رخشاره

بعد از ابلاغ حکم و قطعیت حکم، چنانچه زوجه نسبت به تمکین اقدام ننماید، زوج می‌تواند بعد از دریافت گواهی نشوزدرخواست ازدواج مجدد را از دادگاه صالح درخواست نماید.

توجه داشته باشید که به هر حال زن اجبار به تمکین نیست و نمی‌توان زن را اجبار به ادامه زندگی و تمکین کرد وتنها ضمانت اجرای عدم تمکین زن این است که مستحق نفقه نمی‌باشد و مرد می‌تواند نسبت به ازدواج مجدد بدون اجازه زوجه اقدام نماید.

وظیفه کارشناس تمکین

در پرونده‌های تمکین ممکن است که زوجه به شرایط منزلی که شوهر برایش فراهم کرده است اعتراض داشته باشد. این مشکل ازابعاد مختلف قابل بررسی می‌باشد که عبارت است از: مکان زندگی، محیط منزل و یا از نظر حیثیتی یا مالی که مانع آسایش زن در محل سکونتش می‌شود.

به دلایل گفته شده با درخواست زوجه اقدام به تعیین کارشناس می‌شود تا منزل معرفی شده کارشناسی شود. بنابراین اگر کارشناس پرونده شرایط و محل سکونت را جهت زندگی کردن زوجه مناسب بداند دادگاه حکم به الزام تمکین می‌دهد.

شرایط منزل برای تمکین چیست؟

برای طرح دعوای الزام به تمکین مرد باید نسبت به تأمین مسکن اقدام نماید. به صورت کلی تهیه مسکن و اسباب زندگی مشترک تکلیف زوج می‌باشد. بنابراین، برای طرح دعوی الزام به تمکین زوج باید نسبت به تهیه مسکن مناسب و اسباب زندگی مشترک اقدام نماید

مسکنی که زوج برای تمکین معرفی می‌نماید باید درشان زوجه باشد و با شرایط خانوادگی و اجتماعی زوجه مطابقت داشته باشد و مسکن معرفی شده باید به تأیید کارشناس یا مددکار دادگاه برسد.

در صورتی که مرد نسبت به تهیه مسکن مستقل و مناسب و تهیه اسباب مناسب اقدام نکند زوجه می‌تواند نسبت به نظر کارشناس اقدام نماید. اگر نظرکارشناس بر نامناسب بودن مسکن یا اثاث منزل باشد دادگاه با توجه به نظریه آنها، رأی الزام مرد به تهیه خانه مناسب درشان زوجه را صادر می‌نماید.

در صورتی که منزل معرفی شده، مناسب بوده و درشان زوجه باشد پس از تأیید مددکار یا کارشناس، قاضی دادگاه، حکم الزام به تمکین توسط زن را صادر خواهد کرد و زن، مکلف می‌شود که در آن منزل، با همسر خود زندگی کند.

اظهارنامه الزام به تمکین

در صورتی که زوجه بدون عذر موجه قانونی و شرعی و بدون رضایت زوج نسبت به ترک زندگی مشترک اقدام کند، زوج می‌تواند با ارسال اظهارنامه زوجه را به زندگی مشترک و ایفای وظایف و تکالیف زناشویی دعوت کند.

به معنای روشن‌تر مرد با ارسال اظهارنامه از سوی خود به زن تذکر یا اخطار می‌دهد. بعد از ارسال اظهارنامه از سوی مرد مهلتی به اظهار شونده داده می‌شود که به زندگی برگردد. در صورتیکه زوجه به زندگی مشترک برنگردد و از همسر خود تمکین ننماید، زوج می‌تواند دادخواست الزام به تمکین مطرح نماید.

دفاع زوجه در الزام به تمکین

بعد از اینکه زوج یا وکیل خانواده دادخواست الزام به تمکین زوجه را ثبت می‌کند در صورتیکه زوجه در این خصوص دفاعی از خود داشته باشد می‌تواند در خصوص عدم تمکین از خود دفاع نموده و اسناد و مدارکی دال بر رد دادخواست الزام به تمکین را ارائه دهد.

در برخی مواقع پیش می‌آید که زن به وظایف خود در زندگی زناشویی عمل کرده و در منزل خود حضور داشته است اما زوج به دلایلی من جمله اذیت و آزار زن دادخواست الزام به تمکین را می‌دهد در اینصورت زن می‌تواند با جمع‌آوری ادله موجه دادخواست زوج را رد کند.

از دیگر ادله موجه زن می‌توان به مدارک پزشکی مبنی برعدم سلامت مرد چه روحی چه جسمی برای عدم مقاربت در زندگی مشترک اشاره نمود.

نکته مهم و حائز اهمیت بدین شرح می‌باشد که ممکن است در بعضی مواقع ادله ارائه شده از سمت زوجه اثبات نشود و محکمه مدارک و اظهارات زوجه را رد کند و زوجه را ملزم به تمکین کند.

مشاوره حقوقی توسط وکیل خانواده خانم

در دفتر وکالت ما مشاوره حقوقی در خصوص دعاوی خانواده خدمتی است که افتخار ارائه آن را به شما عزیزان داریم. مشاوره حقوقی قبل از انجام هر عمل حقوقی می تواند شما را از مشکلات متعدد احتمالی که ممکن است به وجود آید جلوگیری می نماید. بنابراین، قبل از طرح هر گونه دعوا یا دفاع از دعوا و به منظور جلوگیری از اتلاف وقت و هزینه حتما از مشاوره وکیل بهره‌مند شوید.

در صورتی که پرونده به وکیل خانواده ارجاع شود تمام مراحل تقدیم دادخواست و پیگیری پرونده اعم از تقدیم دادخواست تا مرحله اجرای حکم  توسط وکیل متخصص خانواده انجام خواهد شد و نیاز به حضور موکل در هیچ یک از مراحل دادرسی نمی باشد، مگر آنکه ضمن ابلاغ حضور موکل برای دادرسی الزامی باشد.

مطابق ماده ۴ قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۹۱ رسیدگی به امور زیر در صلاحیت دادگاه خانواده است. نامزدی و خسارات ناشی از برهم زدن آن، نکاح دائم، موقت، شروط ضمن عقد نکاح، ازدواج مجدد، جهیزیه، مهریه، نفقه زوجه، اجرت المثل ایام زوجیت، بذل مدت و انقضای آن تمکین و نشوز، طلاق، رجوع، فسخ نکاح، حضانت و ملاقات طفل و غیره.

موارد رد دادخواست الزام به تمکین:

  1. استناد به حق حبس برای زوجه باکره به شرطی که تمکین عام نکرده باشد.
  2. عدم تهیه مسکن و اسباب زندگی مشترک: چنانچه زوج برای زندگی مشترک محلی برای سکونت و زندگی مشترک نداشته باشد دادخواست الزام به تمکین از سوی مرد رد می‌شود زیرا باید منزلی باشد تا زن در آنجا بماند و از شوهر خود تمکین کند.
  3. بیماری جنسی زوج: در صورتیکه مرد مبتلا به بیماری جنسی باشد که نزدکی زن با او موجب به خطر افتادن سلامتی وی گردد زن می‌تواند تمکین نکند. مستند قانونی آن ماده ۱۱۲۷ قانون مدنی می‌باشد. «هر گاه شوهر بعد از عقد مبتلا به یکی از امراض مقاربتی گردد زن حق خواهد داشت که از نزدیکی با او امتناع نماید وامتناع مزبور مانع حق نفقه نخواهد بود».
  4. اگر زن بتواند اثبات کند که بودن او در منزل شوهر موجب خوف ضرر بدنی، مالی و یا شرافتی برای زوجه است مستند قانونی آن ماده ۱۱۱۵ قانون مدنی می‌باشد. «اگربودن زن با شوهر در یک منزل متضمن خوف ضرر بدنی یا مالی یا شرافتی برای زن باشد زن می‌تواند مسکن علیحده اختیار کند و در صورت ثبوت مظنه ضرر مزبور محکمه حکم بازگشت به منزل شوهر نخواهد داد و مادام که زن در بازگشتن به منزل مزبور معذور است نفقه برعهده شوهر خواهدبود».
  5. دادخواست صوری الزام به تمکین: در صورتیکه مرد قصد بازگرداندن زوجه را نداشته باشد و دادگاه با قرائن و امارات موجود در پرونده متوجه دادخواست صوری زوج بشود.

انواع طلاق

یکی از مهم ترین سوالاتی که ممکن است برای بسیاری از افراد پیش آید آن است که طلاق به چه مواردی تقسیم میشود؟ آیا هر دلیل طلاق از سوی زوجین یک نوع طلاق محسوب میشود؟ بسیاری از زوجین که برای اعلام درخواست طلاق و مشاوره پیش ما میایند بر این باورند که دلیل طلاق آنها تعیین کننده نوع طلاق نیز میباشد ولی بگذارید کامل به شما توضیح دهیم.

همیشه اینطور نیست، طلاق به چند دسته کلی تقسیم میشود که از آنها در ادامه نام میبریم:

بر اساس قانون کشور ما، طلاق به دو دسته رجعی و بائن تقسیم میشود. بر اساس یک قاعده کلی می توان گفت که همه ی طلاق ها رجعی می باشد و بر اساس قانون تنها در موارد استثنا زیر، طلاق از نوع رجعی به حساب می آید :

  1. طلاق خلع (طلاق از طرف زن )
  2. طلاق مبارات ( همان طلاق توافقی است)
  3. طلاق زنی که هنوز باکره است (عدم نزدیکی زوجین که معمولا در دوره عقد است)
  4. طلاق زن یائسه
  5. سه طلاقه کردن زن
  6. طلاق زن صغیره

طلاق توافقی :

به طلاقی گفته می شود که زن و مرد باید در خصوص مهریه، اجرت المثل، حضانت، نفقه و غیره با هم دیگر توافق داشته باشند. مانند اینکه زن و مرد توافق می کنند که زن تمام یا بخشی از مهریه خود را ازای طلاق، به مرد ببخشد. در این خصوص، تمامی توافقات بین زوجین در دادنامه طلاق قید خواهد شد و قابلیت اجرا و لازم الاجرا خواهد بود.

مشخصات تماس گروه وکلای یعقوبی
آدرس: تهران ،فلکه دوم صادقیه،مجتمع طلا،طبقه ۵ ، واحد ۴

  • تلفن: ۰۲۱۴۴۹۷۴۳۶۱
  • ایمیل: [email protected]
  • ساعات / روز کاری: شنبه تا پنج شنبه از ۹ صبح تا ۸ شب

نوشته کارشناسی منزل برای تمکین، هزینه و شرایط منزل برای تمکین زن اولین بار در فرازسافت. پدیدار شد.

سون لرن • آموزش...
ما را در سایت سون لرن • آموزش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار 7learn بازدید : 161 تاريخ : چهارشنبه 28 ارديبهشت 1401 ساعت: 16:20

خبرنامه