مینی کامپیوتر های مناسب نرم افزارها

ساخت وبلاگ

برای کدام نرم افزار چه مینی کامپیوتری بخریم؟

مینی کامپیوتر های مناسب نرم افزارها

یکی از دغدغه‌های بسیاری از افراد در هنگام خرید مینی کامپیوتر برای خود این است که “چه مینی کامپیوتری با چه نرم افزاری همخوانی دارد”؟

با توجه به اینکه کاربری افراد متفاوت است، در نتیجه نرم افزاری که استفاده می‌کنند نیز اختصاصی و متفاوت است. به همین منظور یکی از نکاتی که در هنگام خرید مینی کامپیوتر باید لحاظ شود این است که کدام مینی کامپیوتر، نرم افزار مورد نظر را به خوبی پشتیبانی می‌کند.

در این مقاله قصد داریم توضیحات اختصاصی در مورد هر مینی کامپیوتر و نرم افزارهای کاربردی ارائه دهیم، پس با ما همراه باشید:

مینی کامپیوتر چیست؟

مینی کامپیوترها گزینه‌ای بسیار معقول، کاربردی و به صرفه هستند. زیرا مینی کامپیوترها همان کارایی و کاربرد کیس‌ها را دارند اما در کنار آن دارای مزیت‌های دیگری را دارا هستند که باعث می‌شود مینی کامپیوترها از کیس‌های سنتی متمایز شوند. مینی کامپیوترها شامل تین کلاینت و زیروکلاینت است.

مزیت‌های مینی کامپیوترها

  • مینی کامپیوترها از حافظه‌های پرسرعت SSD و HDD پشتیبانی می‌کنند.
  • مینی کامپیوترها از دو اسلات رم پشتیبانی می‌کنند.
  • قابل ارتقا هستند و می‌شود رم و هارد آن را ارتقا داد در صورت نیاز.
  • مینی کامپیوترها قابلیت پشتیبانی از دو الی شش مانیتور پشتیبانی می‌کنند که این خود باعث می‌شود در حین کار به طور مثال از یک مانیتور برای اکسل و داده‌هایتان استفاده کنید و از مانیتور دیگر برای نمودارها. یا برای ترید کردن نیز این مزیت بسیار قابل توجه است.
  • مینی کامپیوترها فن لس هستند، به این معنی که دیگر خبری از داغ کردن مانند کیس‌ها نخواهد بود زیرا آن‌ها فن ندارند. سوالی که ممکن است برایتان پیش بیاید این است که پس چگونه سیستم خنک کنندگی در مینی کامپیوترها عمل می‌کند؟ باید بگوییم که مینی کامپیوترها از هیت سینک استفاده می‌کنند و این فناوریست مانند گازهای یخچالی، در نتیجه نیازی به فن ندارند.
  • بسیار کم مصرف هستند. مینی کامپیوترها حتی از یک لامپ هم مصرف برق کمتری دارند.
  • از دیگر مزیت‌های مینی کامپیوترها این است که بسیار کوچک و کم حجم هستند. این موضوع هم باعث زیبایی محیط کار می‌شود، زیرا به راحتی قابل نصب در پشت مانیتور یا زیر میز هستند. پس دیگر خبری از شلوغی میز کار و ازدحام کابل‌ها (مانند کیس‌های جاگیر) نخواهد بود. و هم اینکه حمل و جابجایی را برایتان بسیار آسان خواهد کرد.
  • طول عمر مینی کامپیوترها بسیا بیشتر از کیس‌های سنتی هستند و قابلیت کارکرد ۲۴ ساعته در هفت روز هفته را دارند.
  • از سوی دیگر، قیمت مینی کامپیوترها بسیار کمتر از کیس‌ها است. در نتیجه شما با خرید یک مینی کامپیوتر به جای کیس، انتخابی با دوام و معقول خواهید داشت.

انواع نرم افزارهای کاربردی

  • حال به سراغ این موضوع می‌آییم که چه نرم افزارهایی کاربردی هستند و چه مینی کامپیوتری مناسب آن‌ها هستند؟!

 

  • نرم افزارهای مربوط به امور اداری

نرم افزارهای اداری شامل مجموعه مایکروسافت آفیس و PDF Reader هستند.

Microsoft Office به ساده کردن کارهای اداری اولیه و بهبود بهره‌وری کارتان کمک می‌کند. شامل برنامه‌های مختلفی است که هر برنامه برای رسیدگی به وظایف خاصی طراحی شده. رایج‌ترین برنامه‌های آفیس عبارتند از Word، Excel، PowerPoint و Outlook. سایر برنامه‌ها عبارتند از Publisher، Access و OneNote.

در اینجا توضیح مختصری در مورد هر یک از برنامه‌های می‌دهیم:

Microsoft Word: یک واژه پرداز است که به کاربران امکان می‌دهد اسناد متنی مانند گزارش ها، نامه‌ها و رزومه‌ها را بسازند و ویرایش کنند و املای نوشتن را بررسی کنند.

Microsoft Excel: یک برنامه صفحه گسترده الکترونیکی است که به شما کمک می‌کند تا با ایجاد صفحات گسترده ساده تا پیچیده، داده‌ها را ذخیره، سازماندهی و دستکاری کنید.

Microsoft PowerPoint: به شما امکان می‌دهد اطلاعات را به صورت بصری با استفاده از هر چیزی از نمایش اسلاید اولیه تا ارائه‌های چند رسانه ای حرفه‌ای نمایش دهید.

به همین جهت بسیاری از شرکت‌ها، سازمان‌ها، ادارات و مدیران مجموعه‌ها در خرید یک مینی کامپیوتر، موضوعی که برایشان از اهمیت بالایی برخوردار است این است که مینی کامپیوتر بتواند نرم افزارهای اداری و آفیس را به خوبی پشتیبانی کند.

در اینجا به طور مختصر به معرفی مینی کامپیوترهایی می‌پردازیم که برای نصب انواع نرم افزارهای اداری و عمومی مناسب هستند می‌پردازیم:

  1. تین کلاینت HP t430 : تین کلاینت ۴۳۰ دارای پردازنده Intel Celeron دو هسته‌ای و فرکانسش ۲٫۶ گیگ است. رم DDR4 دارد و تا ۴ گیگ پشتیبانی می‌کند. حافظه داخلی آن از نوع SSD M.2.

  1. آل این وان تین کلاینت Dell Wyse 5040: آل این وان ۵۰۴۰ دارای پردازنده AMD، دو هسته‌ای و با فرکانس ۱٫۴ گیگ است. رم آن DDR3 است و تا ۸ گیگابایت پشتیبانی می‌کند. حافظه داخلی آن SATA HDD و SATA SSD است.
  2. تین کلاینت : HP t610 تین کلاینت ۶۱۰ دارای پردازنده AMD دو هسته‌ای است و  فرکانسش ۱٫۶۵ گیگ است. رم DDR3 داردد و تا ۱۶ گیگابایت نیز پشتیبانی می‌کند. حافظه داخلی: SATA SSD و IDE و SATA HDD است.
  3. تین کلاینت HP t510 : تین کلاینت ۵۱۰ دارای پردازنده AMD و دو هسته‌ای است با فرکانس ۱٫۰ گیگ. رم DDR3 دارد و تا ۴ گیگ هم پشتیبانی دارد. حافظه داخلی آن نیز SATA SSD است.
  4. تین کلاینت : Dell Wyse 5740 تین کلاینت ۵۷۴۰، دارای پردازنده Intel یک هسته‌ای با فرکانس ۱٫۶۰ گیگ است. رم DDR3 دارد و تا ۸ گیگ پشتیبانی می‌کند. حافظه داخلی نیز SATA SSD و IDE FLASH SSD و SATA HDD است.
  • نرم افزار فتوشاپ

یکی از نرم افزارهای بسیار کاربردی Adobe Photoshop می‌باشد. نرم افزار گرافیکی که برای ایجاد، آهنگسازی، ویرایش، بازسازی یا تبدیل عکس‌ها و تصاویر است. فتوشاپ برای ویندوز و سیستم عامل مک استفاده می شود.

مینی کامپیوترهای مناسب برای فتوشاپ:

در زیر به معرفی مختصر مشخات مینی کامپیوترهایی می‌پردازیم که مناسب خروجی گرفتن دو بعدی فتوشاپ می‌باشد.

  1. تین کلاینت : Dell Wyse 5070 مینی کامپیوتر ۵۰۷۰ مدل Extend، دارای پردازنده Intel Pentium چهار هسته‌ای است و فرکانس آن ۱٫۵ گیگ و برست آن تا ۲٫۸گیگ می‌رسد. رم این مینی کامپیوتر از نوع  DDR4 و تا ۶۴ گیگابایت پشتیبانی می‌کند. حافظه داخلی آن نیز از نوع  SSD M.2است.

  1. تین کلاینت : Dell Wyse 5060 تین کلاینت ۵۰۶۰، دارای پردازنده AMD چهار هسته‌ایست و فرکانسش به ۲٫۴ گیگ می‌رسد. رم ۵۰۶۰ از نوع DDR3L و تا ۱۶ گیگ نیز پشتیبانی می‌کند. حافظه داخلی آن SATA HDD و  SATA SSDاست.
  2. تین کلاینت HP t630 : تین کلاینت ۶۳۰ دارای پردازنده AMD چهار هسته‌ای است. فرکانس آن ۲٫۲ گیگ است. رم ۶۳۰ از نوع DDR4 و تا ۳۲ گیگ پشتیبانی می‌کند. حافظه داخلی آن نیز SSD M.2 است.

  • همچنین قابل ذکر است که نرم افزارهای مناسب برای فتوشاپ، برای امور اداری و حسابداری نیز عالی هستند.
  • نرم افزار حسابداری

از دیگر برنامه های کاربردی برای بسیاری از کاربران نرم افزار حسابداری می‌باشد.

نرم افزارهای حسابداری شامل:

۱٫     نرم افزار حسابداری آرین سیستم

۲٫     نرم افزار حسابداری پارسیان

۳٫     نرم افزار حسابداری پیوست

۴٫     نرم افزار حسابداری سپیدار سیستم

۵٫     نرم افزار حسابداری شایگان سیستم

۶٫     نرم افزار حسابداری فرداد

تمام مینی کامپیوترهایی که در بالا ذکر کردیم قابلیت کار برای نرم افزارهای حسابداری را به صورت عالی دارند.

  • به همین بهتر است که در ابتدا برای خرید مینی کامپیوتر کاربری خود را مشخص کنیم، گام بعدی تعیین نوع نرم افزار است و پس از آن تعیین اینکخ چه مینی کامپیوتری مناسب کاربری ما است.

نوشته مینی کامپیوتر های مناسب نرم افزارها اولین بار در فرازسافت. پدیدار شد.

سون لرن • آموزش...
ما را در سایت سون لرن • آموزش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار 7learn بازدید : 202 تاريخ : شنبه 16 بهمن 1400 ساعت: 18:24

خبرنامه